Grupperejser til Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Placeret midt i rå natur, strand, skov, klithede, søer og masser af historie.
Her er masser af oplevelser og plads til både samvær, afslapning og fagligt indhold.

Hvorfor vælge Vigsø til din grupperejse

  • Vigsø er let tilgængeligt.
  • Din gruppe vil bo samlet i hytter, tæt på centerbygningen.
  • Vigsø er et sted for ALLE.
  • Egne instruktører på stedet.

Aktiviteter i Vigsø

Vigsø Feriecenter har oplevelser for alle

Ud over indendørs badeland kan vi tilbyde en lang række aktiviteter, hvor alle kan deltage. I området omkring Vigsø Feriecenter findes også et stort antal udflugtsmuligheder.

SUP

SUP er blevet meget populært inden for de sidste par år. Så selvfølgelig kan du også komme ud på SUP fra Vigsø. Det er en sjov måde at ”surfe” på, du står på dit bræt og har en paddel, som du kan bruge til at få fremdrift og til at styre med. Du kan sejle på Vesterhavet, i Vandet Sø eller på Limfjorden, afhængigt at færdigheder og vejr.

Kajak

Kajakture kan arrangeres ved Vandet Sø, i Limfjorden og Vesterhavet. Afhængigt af temperament, færdigheder og vejr. Vi har både havkajakker og surfkajakker til udlån, og uddannede instruktører med lokalkendskab.

Mountainbike MTB

Hvis du er vild med MTB og aktive ture, så er Vigsø stedet. Herfra kan du cykle i Nationalpark Thy på markerede ruter eller grus veje til f.eks. Hanstholm med Bunkermuseum Hanstholm, Hanstholm fyr eller fiskeriaktionen. På feriecenteret er der en lille downhillbane, som kan benyttes.

Wakeboard i Thy Cablepark

Kabelbanen som er helt ny, er en del af Cold Hawaii Inland. Her kan du prøve kræfter med wakeboard, vandski eller kneeboard. Der er instruktører og grej til udlån i Thy Cablepark, som har åbent i sommerhalvåret.

Bølgesurf

Hop med på bølgen i Cold Hawaii i enten Klitmøller eller Hanstholm. Her er der en fantastisk mulighed for at prøve at surfe f.eks. med Danmarks ældste og største surfskole. Vi har også lidt grej som kan bruges i Vigsø.

Ravsafari ved Vesterhavet

Kom med på ravsafari og lær hvor, hvordan og hvornår, du kan finde rav. De bedste steder til ravjagt er på strandene langs den jyske vestkyst. Ravet stammer fra de store skovområder i Nordeuropa for mere end 33-35 millioner år siden, hvor det siden blev spredt ud over hele Europa.

Besøgscenter Østerild

Besøgscenter Østerild er en alle tiders mulighed for at åbne elevernes øjne for de naturvidenskabelige uddannelser. Her kan de opleve og sanse verdens førende vindteknologi, mens de med målrettede undervisningsmateriale, løser opgaver inden for matematik, fysik og evt. også geografi og biologi.

Bunkermuseum Hanstholm

Museumsbunkeren er klart et besøg værd. Gå på opdagelse i den kæmpestore bunker og lær om historien bag Danmarks største fæstningsanlæg og tiden under 2. verdenskrig.

Se folder her

Vigsø Feriecenter Indkvartering

Hvor bor man i Vigsø?

Når man kommer som en gruppe til Vigsø bliver man indkvarteret i hytter så gruppen bor så tæt som muligt ved hinanden.
Hytterne ligger i kort afstand til Centerbygningen med badeland og Vesterhavet.
Alle hytterne er udstyret med køkken og udstyr, så I selv kan lave mad efter jeres behov.
Alle hytterne har plads til 6 personer.

Hytte til 6 personer

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud ved at trykke herunder
Hent tilbud her
Copyright Norsk Hytte Udlejning 2020 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram