Grupperejser til Vigsø Feriecenter

Vigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Placeret midt i rå natur, strand, skov, klithede, søer og masser af historie.
Her er masser af oplevelser og plads til både samvær, afslapning og fagligt indhold.

Hvorfor vælge Vigsø til din grupperejse

  • Vigsø er let tilgængeligt.
  • Din gruppe vil bo samlet i hytter, tæt på centerbygningen.
  • Vigsø er et sted for ALLE.
  • Egne instruktører på stedet.

Aktiviteter i Vigsø

Vigsø Feriecenter har oplevelser for alle

Ud over indendørs badeland kan vi tilbyde en lang række aktiviteter, hvor alle kan deltage. I området omkring Vigsø Feriecenter findes også et stort antal udflugtsmuligheder.

SUP på Vesterhavet

SUP er blevet meget populært inden for de sidste par år. Så selvfølgelig kan du også komme ud på SUP i Vigsø. Det er en mere sjov måde at ”surfe” på, du står stille og roligt på dit bræt og har en paddel, som du kan bruge til at få fremdrift eller til at styre med.

Kajak

Kanotur kan f.eks. være på Hvidbjerg Vesten å. Delvis gennem Thy Nationalpark. Hele turen er på 40 km. Der er mulighed for at stå på åen i Sjørring By, ved Faddersbøl, ved Årup By, ved Ove sø og ved Morup Mølle By. Roning kun tilladt fra 1. juli til 15. september. Hele Turen går fra Sjørring til Krik (Agger). Kajakture kan arrangeres på Vandet Sø eller ????

Mountainbike- MTB

Hvis du er vild med MTB og aktive ture, så er Vigsø stedet. Herfra kan du cykle i National Park Thy på markerede ruter eller grus veje til F.eks. Hanstholm med Bunkermuseum Hanstholm, Hanstholm Fyr eller Fiskeri aktionen.

Ravsafari ved Vesterhavet

Kom med på ravsafari og lær hvor, hvordan og hvornår, du kan finde rav. De bedste steder til ravjagt er på strandene langs den jyske vestkyst. Ravet stammer fra de store skovområder i Nordeuropa for mere end 33-35 millioner år siden, hvor det siden blev spredt ud over hele Europa. I dag er der en særlig stor forekomst af rav ved Danmarks vestkyst og de baltiske landes Østersøkyst.

Besøgscenter Østerild

Besøgscenter Østerild er en alle tiders mulighed for at åbne elevernes øjne for de naturvidenskabelige uddannelser. Her kan de opleve og sanse verdens førende vindteknologi. Mens de med vores målrettede undervisningsmateriale, løser opgaver inden for matematik, fysik og evt. også geografi og biologi.

Bunkermuseum Hanstholm

Museumsbunkeren har et samlet areal på ca. 2500 m2 og er dermed en af de største bunkere tyskerne byggede i Danmark. I midten af museumsbunkeren stod en af de fire 38 cm kanoner, som udgjorde det tyske kystbatteri "Hanstholm II".

Se folder her

Vigsø Feriecenter Indkvartering

Hvor bor man i Vigsø?

Når man kommer som en gruppe til Vigsø bliver man indkvarteret i hytter så gruppen bor så tæt som muligt ved hinanden.
Hytterne ligger i kort afstand til Centerbygningen med badeland og Vesterhavet.
Alle hytterne er udstyret med køkken og udstyr, så I selv kan lave mad efter jeres behov.
Alle hytterne har plads til 6 personer.

Hytte til 6 personer

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud ved at trykke herunder
Hent tilbud her
Copyright Norsk Hytte Udlejning 2020 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram