Grupperejser til Agger Tange

Agger ligger smukt på den danske vestkyst i den sydlige del af Nationalpark Thy. Her finder du unik natur, brede hvide sandstrande og et enestående dyre- og fugleliv på Agger Tange – et paradis for naturelskere.

Hvorfor vælge Agger til din grupperejse

  • Agger Tange Feriecenter er placeret 100m fra Vesterhavet.
  • Din gruppe vil bo i centrets lejligheder, tæt på centerbygningen.
  • Agger har tilbud til alle, midt mellem hav, fjord og National Park Thy.
  • Egne instruktører på stedet.

Aktiviteter i Agger

Agger Tange Feriecenter har oplevelser for alle

I området omkring Agger Tange Feriecenter findes mange mulighed for aktiviteter i den fantastiske natur.

SUP på Vesterhavet eller ved Krik Vig

SUP er blevet meget populært inden for de sidste par år. Så selvfølgelig kan du også komme ud på SUP i Agger. Det er en mere sjov måde at ”surfe” på, du står stille og roligt på dit bræt og har en paddel, som du kan bruge til at få fremdrift eller til at styre med.

Kajak

Kanotur kan f.eks. være på Hvidbjerg Vesten å. Delvis gennem Thy Nationalpark. Hele turen er på 40 km. Der er mulighed for at stå på åen i Sjørring By, ved Faddersbøl, ved Årup By, ved Ove sø og ved Morup Mølle By. Roning kun tilladt fra 1. juli til 15. september. Hele Turen går fra Sjørring til Krik (Agger).

Mountainbike- MTB

Hvis du er vild med MTB og aktive ture, så er Agger stedet. Herfra kan du cykle i National Park Thy på markerede ruter eller hop på cykelstien fra Agger Tange, som fortsætter langs Vesterhavet hele vejen til Bulbjerg – mere end 100 km.

Ravsafari ved Vesterhavet

Kom med på ravsafari og lær hvor, hvordan og hvornår, du kan finde rav. De bedste steder til ravjagt er på strandene langs den jyske vestkyst. Ravet stammer fra de store skovområder i Nordeuropa for mere end 33-35 millioner år siden, hvor det siden blev spredt ud over hele Europa. I dag er der en særlig stor forekomst af rav ved Danmarks vestkyst og de baltiske landes Østersøkyst.

Besøg Lodbjerg Fyr

I sejlskibenes tid strandede der utallige sejlskibe langs Jyllands Vestkyst. Derfor byggede man fra midten af forrige århundrede fyrtårne og sømærker for at støtte skibenes navigation.Lodbjerg Fyr er opført i 1883 af granitblokke fra Bohus i Sverige. Der er adgang til fyrtårnet mod en beskeden betaling. Herfra har man udsigt over et barsk landskab, domineret af klitplantagen, klitheden og de forrevne havklit

Se turforslag her

Agger Tange Feriecenter Indkvartering

Hvor bor man i Agger?

Når man kommer som en gruppe på Agger bliver man indkvarteret i lejligheder, så gruppen bor så tæt som muligt ved hinanden.

  • Lejligheder ligger i kort afstand til Vesterhavet, købmand og Vesterhavs Cafeen.
  • Alle lejlighederne er udstyret med køkken og udstyr, så I selv kan lave mad efter jeres behov.
  • Alle lejligheder har plads til 4 personer. Er privatejede og derfor meget forskellige.

Lejligheder til 4 personer

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud ved at trykke herunder
Hent tilbud her
Copyright Norsk Hytte Udlejning 2020 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram