Grupperejser til Skeikampen

Skeikampen er en traditionsrig destination, som ligger ca. 45 min. fra Lillehammer. Området er snesikkert og åben fra oktober til ind i maj måned.

Skeikampen er en mindre destination med sin helt egen hyggelige atmosfære. Her er rig mulighed for alpin, langrend, snowboard eller udfordringer i parken.

Hvorfor vælge Skeikampen til din grupperejse

  • Skeikampen er perfekt hvis du både vil stå på langrend og alpint.
  • Din gruppe vil bo samlet i hytter/lejligheder.
  • Skeikampen er et sted for ALLE.
  • Der er mulighed for fællesrum.
  • Egne Guider på Skeikampen - læs mere her

Vinteraktiviteter i Skeikampen

Skeikampen er en oplevelse for alle

Skeikampen har et stabilt og tørt klima og er kendt for sin snesikre vintertid og som et attraktivt skisportssted. Området er omkranset af et spændende og varieret fjeldlandskab, og ligger på grænsen mellem højfjeldet og skovområderne i Gudbrandsdalen. Både de alpine nedfarter og langrendsstierne går i varieret og let terræn, som passer de fleste. I dag har skicentret udviklet sig til et moderne skianlæg.

Alpint

For jer som aldrig har stået på ski før er der et flot begynderområde på 3000 kvm. Området har to rullebånd som sikkert transporterer jer op af bakken.
Løjperne er tilrettelagt med lidt hældning og rigtig god plads.
For jer som er øvede er der flotte løjper lige fra sværhedsgraden sort til grøn i skiftende terræn. Løjperne ligger både på toppen og i bunden af dalen, så der er rig mulighed for godt skiløb.

Langrend

På Skeikampen får du de flotteste langrendsløjper i et alsidigt terræn som afveksler mellem højfjeld og skovterræn.

Når I rejser som en gruppe er der mange muligheder for forskellige turer på langrendsski som er tilpasset jeres niveau. Der er ruter fra 8 km. til 39 km. Medbring rygsækken med varm kakao og madpakke og nyd den smukke natur i dronningeværdigt terræn.

Snowboard

Når det kommer til snowboard har Skeikampen gode forhold til alle niveauer. Der er gode muligheder for at stå på de mange pister, eller prøve kræfter med forskellige hop i parken.

Park

Leder du efter udfordringer kan du prøve de to terrænparker: En blå begynderpark med lettere hop og rails, og en sort park med mere udfordrende elementer. Bliv ikke overrasket hvis du ser en 720 på jump’et – der er mange lokale talenter, der benytter parken.

Se Alpin og Langrendskort

Alpin Løjpekort:

 

Langrend Løjpekort:

Se Skisporet her

 

Skeikampen indkvartering

Hvor bor man på Skeikampen?

Når du kommer som en gruppe til Skeikampen bliver i indkvarteret på Thon Hotel Skeikampen's lejligheder i et fælles område, så gruppen bor så tæt på hinanden som muligt.
Gruppen bliver indkvarteret i 4 eller 8 personers lejligheder.
Lejlighederne ligger i kort afstand til lifterne.
Alle lejlighederne er udstyret med køkken og udstyr, så I selv kan lave mad efter jeres behov.

Thon Hotel Skeikampen lejligheder - 4 personer

Thon Hotel Skeikampen lejligheder - 8 personer

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud ved at trykke herunder
Hent tilbud her
Copyright Norsk Hytte Udlejning 2020 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram