Grupperejser til Beitostølen

Den hyggelige stemning på Beitostølen, nær lifter, pister og indkvartering, gør Beitostølen til et godt sted for hele familien/gruppen.

Højden på 900 meter over havets overflade og omegnen af Jotunheimen, betyder at der altid kommer tidligt sne og ski-sæsonen varer frem til maj.

320 km flotte langrendsløjper, snowpark, lifter, familievenlige pister, et stort udvalg af aktiviteter, udfordrende skråninger, venter på dig. I Beitostølen er der gåafstand til næsten alt, til pister, løjper, madoplevelser, kultur, underholdning og alt andet store og små kan drømme om.

Hvorfor vælge Beitostølen til din grupperejse

  • I Beitostølen er alt let tilgængeligt.
  • Din gruppe vil bo samlet i hytter/lejligheder.
  • Der er mulighed for fællesrum.
  • Egne guider på Beitostølen - læs mere her

Vinteraktiviteter i Beitostølen

Beitostølen

Alpin

Her er 2 store skiområder, med gode off-piste muligheder.
Skiområdet starter midt i Beitostølen centrum og strækker sig op til 1.100 m.o.h. på Søndre Knausehøgdi. På den anden side af dalen ligger Rauland Skicenter med mere udfordrende bakker. Liftkort er er gældende på begge sider af dalen. Der er skibus mellem skicentrene som går flere gange dagligt.

 

Langrend

Er der noget bedre end at glide afsted i et snehvidt vinterlandskab under en funklende blå himmel?
På Beitostølen strækker de smukke præparerede langrendsløjper sig over 320 km ind i landet i Jotunheimens storslåede natur.
Langrendsløjper til anlagt i forskellige længder og sværhedsgrader, uanset om du er til ture i skoven eller til at tage Ola-Expressen op på fjeldet.

 

Snowrafting

Rafting er en populær aktivitet om sommeren. Nu kan I også prøve rafting i hele vintersæsonen. Rafting på sne =snowrafting. Spændingen ved at hoppe op i raftingbåden og sætte ud over de snedækkede skråninger har fået et stort smil frem hos alle. - en oplevelse af hastighed og spænding. Der er maksimalt 8 personer ad gangen i båden. Snowraftingbanen er 450 meter lang. Hastigheden varierer afhængigt af bådens vægt og kørselsforholdet.

Kælkning

Tænker du, at kælkning er en oplevelse begrænset til de allermindste? Tænk igen! Kælketure kan være en stor oplevelse i alle aldre!

Kælketure er en vidunderlig oplevelse for alle og på Beitostølen er alt tilrettelagt til en masse tempofyldt sjov i kælkebanen. Du kan leje slæder i forskellige størrelser og bruge skiliften op. Du kan kælke alene, eller flere sammen. Kælkebanen har sin egen kælkelift, som tager dig hurtigt til toppen, hvor den knirkende spor venter på at give dig en tempofyldt oplevelse.
Du behøver ikke at være barnlig for at have det sjovt på kælkebanen. Prøv også Airboard.

Airboard

Airboard er en perfekt aktivitet for alle, der kan lide fart og spænding! En airboard er som en avanceret oppustelig pude med håndtag. Du ligger på maven og styrer ved hjælp af at læne dig fra side til side. Selvfølgelige bærer alle hjelme.

 

Sneskovandring

Se alpin og langrend kort

Alpin Løjpekort:

Langrend Løjpekort:

 

 

Beitostølen indkvartering

Hvor bor man på Beitostølen?

Når du kommer som en gruppe til Beitostølen bliver man indkvarteret i et fælles område, så gruppen bor så tæt som muligt på hinanden.
Gruppen bliver f.eks indkvarteret Bergo hyttefelt området eller i Bergo lejlighederne
Hytterne/lejlighederne ligger i kort afstand til lifterne.
Alle hytter/lejligheder er udstyret med køkken og udstyr, så I selv kan lave mad efter jeres behov

Bergo Hytter - 8 personer

Bergo lejligheder - 4 personer

Klar på tur?

Hent et ganske uforpligtende tilbud ved at trykke herunder
Hent tilbud her
Copyright Norsk Hytte Udlejning 2020 - Design & udvikling: Norsite
envelopephonecrossmenucross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram